Klienci widzieli również
Akcesoria
![]() |
Ekspres przelewowy do kawy Philips • Z dzbankiem termicznym • Czarny HD7544/20 |
Dzbanek termiczny ze stali szlachetnej Ten doskonały, nietłukący się dzbanek termiczny ze stali szlachetnej pozwala utrzymać pełny aromat i wysoką temperaturę napoju przez ponad 2 godziny. Dzięki podwójnej ściance po upływie tego czasu kawa ma temperaturę co najmniej 65°C. |
|
|
Dzbanek termiczny z inteligentną blokadą Dzbanek termiczny jest wyposażony w inteligentną, łatwą w obsłudze blokadę. Dzięki niej po wyjęciu dzbanka z ekspresu aromat i temperatura pozostają bez zmian. |
Bogaty aromat kawy Zmielona kawa jest zalewana skoncentrowanym strumieniem wody, dzięki czemu z ziaren wydobywany jest bogaty aromat. |
|
|
Blokada kapania Funkcja drip stop umożliwia nalanie kawy do filiżanki przed zakończeniem pełnego cyklu parzenia. |
Schowek na przewód Zapasowy przewód można z łatwością przechowywać w schowku, który znajduje się w tylnej części ekspresu. Ułatwia to ustawienie ekspresu w kuchni. |
|
|
Automatyczne wyłączanie po zakończeniu parzenia Ekspres do kawy wyłącza się automatycznie po zaparzeniu kawy, co pozwala zaoszczędzić energię i zachować bezpieczeństwo. Dzięki dzbankowi termicznemu kawa pozostaje gorąca. |
Wskaźnik poziomu wody Wskaźnik poziomu wody umożliwia łatwe i precyzyjne napełnienie zbiornika wody. |
|
Informuje o rodzaju parzonej kawy. Może być to kawa mielona, w ziarnach, z możliwością użycia saszetek lub kapsułek albo wyłącznie z użyciem saszetek lub kapsułek.
Informuje o naczyniu, do jakiego przelewa się parzona kawa, najczęściej jest to dzbanek.
Informuje o sposobie sterowania produktem. Sterowanie może być elektroniczne (wówczas wszystkie funkcje produktu kontrolowane są przez układ elektroniczny) lub mechaniczne.
Temperatura zaparzonej kawy jest podtrzymywana dzięki temu kawa pozostanie ciepła na dłużej.
Dostępna kolorystyka, w jakiej dany produkt jest oferowany.
Outlet
Odbieraj zakupy w marketach MediaMarkt
Znajdź swój sklepZawsze aktualne informacje o nowościach i promocjach
Zapisz się do newslettera