Wypiekacz TEFAL PF220838 Pain Plaisir

Zabezpiecz swój sprzęt dodatkową ochroną
Rekomendowane produkty
Kupuj w zestawie
Opis i specyfikacja
Wypiekacz do chleba o mocy 650 W, z 17 programami pieczenia, wyświetlaczem LCD, funkcja opóźnionego czasu startu, 3 programy przyrumienienia pieczywa, utrzymywanie temperatury, 3 ustawienia wagi 500, 750 i 1000 g.
Techniczne
-
Moc [W]
-
650
-
Automatyczne miksowanie
-
TAK
-
Automatyczne zagniatanie ciasta
-
TAK
Funkcje
-
Rodzaj przygotowywanego pieczywa
-
Bezglutenowe, Chleb na zakwasie, Ciasto makaronowe, Pełnoziarniste, Pszenne, Słodki chleb bezglutenowy
-
Wybór stopnia zrumienienia
-
TAK
-
Wybór wielkości bochenka
-
TAK
-
Opóźniony start [h]
-
TAK
-
Inne
-
Automatyczne wyłączenie po zakończonym programu, Elektroniczny panel kontrolny, Funkcja podtrzymywania ciepła, Funkcja wyrabiania dżemu, Gumowe nóżki antypoślizgowe, Okienko, Pojemność [g]: 1000, Przygotowywanie ciasta na makaron, Sygnał dźwiękowy zakończenia pieczenia, Wyjmowana forma do pieczenia, Wyświetlacz LCD, Zabezpieczenie przed przegrzaniem, 3 ustawienia wagi (500g, 750g i 1000g), 17 programów automatycznego pieczenia
Ogólne
-
Producent
-
Kolor
-
Czarny
-
Załączone wyposażenie
-
Hak, Książka z przepisami, Kubek z podziałką, Łyżeczka do odmierzania
-
Okres gwarancji
-
24 miesiące
-
Miejsce realizacji
-
Autoryzowany serwis producenta
-
Szczegółowe warunki gwarancji
-
Na stronie producenta/importera
Opinie
wypikacz cichy,bardzo dobrze piecze ale niezbyt wyrazny ekran menu,ladny ksztalt,
Raty i leasing
Oblicz wysokość raty:
588 zł
Podsumowanie
Liczba rat (miesięcy)
Wysokość raty
zł
Wysokość ostatniej raty
zł
Kwota finansowania (zł)
zł
Całkowita kwota do zapłaty (zł)
zł
Termin wpłaty pierwszej raty
RRSO (%) Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania
%
Koszt ubezpieczenia kredytu (miesięcznie)
zł
Kosz usług dodatkowych (miesięcznie)
zł
Kazimierz
Świetna maszyna, chleb doskonały.
Po upieczeniu pierwszych bochenków, mogę powiedzieć, że wypiekacz jest bardzo dobry. Łatwa obsługa, ale jak to przy tego typu urządzeniach, należy je "wyczuć" i odpowiednio skorygować przepisy gotowe, które jak zwykle są w instrukcji. Jakość upieczonego chleba jest bez zarzutu. Radzę pokusić się o własne receptury,