Domowa pierogarnia

nr kat.: 1233998 FIRMA KSIEGARSKA

Produkt chwilowo niedostępny

Dostępność
Pierogi, kluski, naleśniki, placuszki to prawdziwa poezja polskiej kuchni. Potrawy te wprowadzają domowy klimat, miło jest przygotowywać je w towarzystwie – lepienie pierogów w większym gronie to prawdziwa przyjemność!
Tradycyjne przepisy autorka wzbogaca o zdrowe, naturalne dodatki, które sprawiają, że są to dania pełnowartościowe odżywczo. Uwzględnia przy tym rytm pór roku, proponując na zimę np. farsz z kasz, fasoli i soczewicy, na wiosnę i lato – botwinkę, młodą pokrzywę, cały bukiet ziół i sezonowe owoce, a na jesień – grzyby i orzechy.
Znajdziemy tu też pomysły na wykorzystanie regionalnych specjałów z owczego mleka takich jak sery typu bryndza i oscypek, które są obecnie dostępne w całej Polsce.
Uwielbiam gotować dla rodziny i gości, no i oczywiście jeść – wyznaje autorka, która prowadzi słynące z wyśmienitego jadła gospodarstwo agroturystyczne w Beskidzie Niskim.
W serii: Leśne specjały, Wiejskie specjały, Domowa paszteciarnia, Domowa pierogarnia.
Ogólne

Producent

Firma Ksiegarska

Autor

Grażyna Betlej-Furman

Ilość stron

96

Rok Wydania

2014

Oprawa

oprawa twarda

Format

17.5x24 cm

ISBN

978-83-274-0439-8

Seria

Swojska kuchnia

Wydawca

Olesiejuk

Domowa pierogarnia ×
Domowa pierogarnia

Koszt dostawy:

Zmień kod pocztowy

Gdzie kupić?
Sprawdź dostępność produktu w Twojej okolicy
pixel
[script]var $productVariant = $('.js-product-variant');if ($productVariant.length) { $productVariant.each(function() { var $this; $this = $(this).find('img'); $this.error(function() { $this.attr({ 'src': $this.attr('data-src-gallery') }); }).attr({ 'src': $this.attr('data-src-filemanager') }); }); $productVariant.on('click', function() { enp.APP.bundles.loader.loadingShow(); }); }[/script]