Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

nr kat.: 1255047 FIRMA KSIEGARSKA
Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

Raty online dostępne od 300,- do 20 000,-

Dostępność

Joseph „Józek” Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner.  Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni.

Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej  książki. To  przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii.

Ogólne

Producent

Firma Ksiegarska

Ilość stron

240

Rok Wydania

2014

Oprawa

oprawa zintegrowana

Format

21x26 cm

ISBN

978-83-7943-703-0

Wydawca

Świat Książki

Autor

Joseph Seeletso

Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk
Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk ×
Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

Koszt dostawy:

Zmień kod pocztowy

Gdzie kupić?
Sprawdź dostępność produktu w Twojej okolicy
pixel
[script]var $productVariant = $('.js-product-variant');if ($productVariant.length) { $productVariant.each(function() { var $this; $this = $(this).find('img'); $this.error(function() { $this.attr({ 'src': $this.attr('data-src-gallery') }); }).attr({ 'src': $this.attr('data-src-filemanager') }); }); $productVariant.on('click', function() { enp.APP.bundles.loader.loadingShow(); }); }[/script]