Leśne specjały

nr kat.: 1233996
  • Oprawa: oprawa twarda
  • Ilość stron: 96
  • Wydawca: Olesiejuk
Zobacz pełną specyfikację Zobacz pełną specyfikację
Chwilowo niedostępny
Wysyłamy w 24h

Opis i specyfikacja

W Leśnych specjałach zgromadziliśmy niebanalne pomysły na wykorzystanie darów lasu.
Proponujemy receptury na przepyszne zupy owocowe, ciasta i desery z malinami, jagodami, jeżynami czy poziomkami oraz na wyśmienite konfitury i nalewki z leśnych owoców. Znalazły się tu również przepisy na potrawy ze świeżych i suszonych grzybów oraz z dodatkiem orzechów laskowych. Oczywiście nie mogło zabraknąć receptur na dziczyznę – np. na kotlety z młodego dzika czy zrazy z sarniny.
Ewa Aszkiewicz jest znaną i cenioną autorką książek kulinarnych. Od lat pieczołowicie kultywuje bogate tradycje kulinarne swojej rodziny, sięgające połowy XIX wieku.
W serii: Leśne specjały, Wiejskie specjały, Domowa paszteciarnia, Domowa pierogarnia.

    Ogólne

  • Autor
    Ewa Aszkiewicz
  • Ilość stron
    96
  • Rok Wydania
    2014
  • Oprawa
    oprawa twarda
  • Format
    17.5x24 cm
  • ISBN
    978-83-274-0437-4
  • Seria
    Swojska kuchnia
  • Wydawca
    Olesiejuk

Kupiłeś ten produkt? Oceń go!

Średnia ocen: 0
Opinie potwierdzone zakupem (0)

Kupiłeś ten produkt? Oceń go!

Średnia ocen: 0
Opinie potwierdzone zakupem (0)