Tusz ACTIVEJET AE-614 Zamiennik Epson T0614
Numer produktu: 1139951
ACTIVEJET(cena za litr = 1230,– zł)
Ekspresowa dostawa dzisiaj w 90 minut
+ 12,99 zł
Opcja dostępna w wybranym regionie
Niestety dostawa nie jest możliwa
+ 9,99 zł
Brak możliwości odbioru
Ten produkt będzie wkrótce dostępny
Klikając przycisk "Aktywuj alert dostępności", wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail oraz powiadomień push w aplikacji (jeśli aktywowano), gdy tylko ten produkt będzie ponownie dostępny. Powiadomienie można wyłączyć w dowolnym momencie, klikając ponownie ten przycisk. Produkt zostanie również dodany do listy życzeń. Więcej informacji można znaleźć w polityce prywatności..
Cechy | |
---|---|
Rodzaj wkładu | Wkład atramentowy |
Technologia druku | Atramentowa |
Kolor | Żółty |
Objętość kartridża do drukarki (jedn. metryczne) | 13 ml |
Kompatybilność | Epson Stylus D68, Epson Stylus D68PE, Epson Stylus D88, Epson Stylus D88+, Epson Stylus D88PE, Epson Stylus DX3800, Epson Stylus DX3850, Epson Stylus DX4200, Epson Stylus DX4250, Epson Stylus DX4800, Epson Stylus DX4850 |
Pasuje do producenta | Epson |
Dedykowany model | Epson Stylus D68, Epson Stylus D68PE, Epson Stylus D88, Epson Stylus D88+, Epson Stylus D88PE, Epson Stylus DX3800, Epson Stylus DX3850, Epson Stylus DX4200, Epson Stylus DX4250, Epson Stylus DX4800, Epson Stylus DX4850 |
Dodatkowe informacje | Brak |
W opakowaniu znajdziesz | Wkład atramentowy |
Okres gwarancji | 5 mies. |
Warunki gwarancji | Na stronie producenta/importera; Miejsce: Autoryzowany serwis producenta |
Wielkość sprzedaży | 13 ml |
Kod producenta | EXPACJAEP0072 |
Producent/importer |
---|
GTIN 5901452127022 |
Producent |
---|
Z siedzibą w UE Nie |
Na podstawie liczby ocen: 4 .
Pod uwagę brane są również recenzje ze źródeł zewnętrznych (np. strony producenta lub innych sklepów internetowych należących do naszej grupy firm). Zweryfikowane recenzje są oznaczone adnotacją "Potwierdzona zakupem". Sprawdź Warunki dodawania opinii.
Liczba opinii: 4
5/5 drukuje się dobrze, można sporo dzięki temu zaoszczędzić bez straty jakoścci wydruku, polecam
produkt oceniam na piątkę, jest w porządku, dobrze mi się drukuje, wydajność jak oryginał, nie mam zastrzeżeń
ja już od dawna korzystam z tych zamienników, jak do tej pory jestem zadowolony, wszystko działa super
zdał na 100%
opinia została dodana przez: anonimowyZamiennik spisał się na 100%, Bardzo dobrze drukuje, współpracuje z drukarką jak dedykowany tusz i jest wygodny przy wymianie, polecam
(cena za litr = 1230,– zł)
(cena za litr = 1230,– zł)