Funkcja mopa
tak
Maks. czas pracy akumulatora
175
Wskaźnik ładowania
tak
Wi-Fi
nie
Niestety dostawa nie jest możliwa
+ Darmowa dostawa
Brak możliwości odbioru
Sprawdź dostępność:
Ten produkt będzie wkrótce ponownie dostępny
Charakterystyka techniczna | |
---|---|
Rodzaj urządzenia | Robot odkurzająco-myjący |
Pojemnik na kurz | |
---|---|
Technologia bezworkowa | tak |
Szczotki + dysze | |
---|---|
Rodzaje szczotek/dysz | 2 szczotki boczne |
Wyposażenie | |
---|---|
Wskaźnik ładowania | tak |
Zaplanowane sprzątanie | tak |
Obsługuje wirtualne ogrodzenie | nie |
Wi-Fi | nie |
Programowanie czasu / tygodnia | tak |
Funkcja mopa | tak |
Czujnik powierzchniowy | tak |
Czujnik zabrudzenia | tak |
Baza ładowarki | tak |
automatyczny powrót do stacji ładującej | tak |
Zabezpieczenia | `System zabezpieczający przed upadkiem, Automatyczne wyłączanie w przypadku zablokowania kółek, Automatyczne wyłączenie po podniesieniu, Przed spryskaniem ścian, mebli i schodów, Zabezpieczenie przeciw zaplątaniu się w kable |
Dodatkowe informacje | Funkcja mapowania, Funkcja Spot - czyszczenie miejscowe, Harmonogram sprzątania dla każdego pomieszczenia z osobna, Pracuje na wszystkich rodzajach podłóg, Raport głosowy, Technologia TrueMapping Precyzyjne planowanie ścieżki sprzątania, Zbiornik na wodę o pojemności 180 ml, 2 szczotki boczne |
Zasilanie | |
---|---|
Maks. czas pracy akumulatora | 175 |
Czas ładowania | 330 |
Charakterystyka ogólna | |
---|---|
Szerokość | 353 mm |
Wysokość | 9.4 cm |
Głębokość | 353 mm |
5
(22)
4
(5)
3
(1)
2
(0)
1
(1)
Na podstawie liczby ocen: 29 .
Pod uwagę brane są również recenzje ze źródeł zewnętrznych (np. strony producenta lub innych sklepów internetowych należących do naszej grupy firm). Zweryfikowane recenzje są oznaczone adnotacją "Potwierdzona zakupem". Sprawdź Warunki dodawania opinii.
Liczba opinii: 29
Udany zakup
opinia została dodana przez: anonimowySkutecznie odświeża podłogę, wciąga każde ilości sierści mojego psa. A do tego jest stosunkowo cichy i prosty w obsłudze. Zakup zdecydowanie udany!
Polecam
opinia została dodana przez: anonimowyGdybym miał kupić ponownie, bez wahania wybrałbym ten model. Aplikacja działa płynnie, jest intuicyjna. Co do jakości sprzątania nie mam najmniejszych zastrzeżeń, roboto wymiata i zmywa każdy napotkan...
Super
opinia została dodana przez: anonimowyŚwietny sprzęt, spełnia moje oczekiwania. Cichy, dokładny, ma dużą moc. Dobrze radzi sobie z przejściem z parkietu na dywan i odwrotnie.
Jestem zadowolona!
opinia została dodana przez: anonimowyJestem zadowolona z działania aplikacji. Jest przyjazna dla użytkownika, przez co szybko uruchamiam robot kiedy tylko chce i mogę w łatwy sposób ograniczyć jego sprzątanie wyłącznie do wybranego fragm...
SUPER!
opinia została dodana przez: anonimowyJestem usatysfakcjonowana. Mam kota i psa, więc sierści na dywanach nie brakuje, ale moc ssania robota skutecznie ją usuwa. Nie gubi mapy, sam wraca się doładować no i przy okazji sprzątania odświeża ...
polecam
opinia została dodana przez: anonimowyDuża siła ssania, możliwość ograniczenia sprzątania do wybranego obszaru, skuteczne wyłapywanie brudu. Po miesiącu od zakupu jestem zdecydowanie na tak!
Jest ok!
opinia została dodana przez: DuninSprawnie omija przeszkody, dzięki czemu nie obija się o meble jak mój poprzedni robot. Radzi sobie też z puszystym dywanem.
Super
opinia została dodana przez: anonimowyTradycyjny odkurzacz to już poszedł w odstawkę odkąd mam Deebota ;) Polecam, fajny robot :) I wiem, że na rynku są też inne firmy i sama wczesniej miałam iRobota, ale Deeboot wygrywa :)
Polecam
opinia została dodana przez: anonimowyRobot ma wiele zalet m.in. jest wydajny, bateria długo trzyma, pojemnik na kurz jest sporych rozmiarów. No i pozostawia po sobie czyste podłogi.
Bardzo dobry
opinia została dodana przez: Romkaprzypadkowo wpadłam na fajną okazję na Black Friday i instynktownie kupiłam. Choć nie jestem fanką nowinek technicznych to ten odkurzacz jest naprawdę świetny. Polecam