System audio SAMSUNG MX-T50
Numer produktu: 1447889
SAMSUNGEkspresowa dostawa dzisiaj w 90 minut
+ 12,99 zł
Opcja dostępna w wybranym regionie
Niestety dostawa nie jest możliwa
+ Darmowa dostawa
Brak możliwości odbioru
Ten produkt będzie wkrótce dostępny
Klikając przycisk "Aktywuj alert dostępności", wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail oraz powiadomień push w aplikacji (jeśli aktywowano), gdy tylko ten produkt będzie ponownie dostępny. Powiadomienie można wyłączyć w dowolnym momencie, klikając ponownie ten przycisk. Produkt zostanie również dodany do listy życzeń. Więcej informacji można znaleźć w polityce prywatności..
Cechy | |
---|---|
Rodzaj urządzenia | Power audio |
Moc całkowita (W) | 500 |
Rodzaj odtwarzanych płyt | Brak napędu CD |
Złącza | 2 x USB, Wejście audio 3,5 mm, Wejście mikrofonowe |
Kolor | Czarny |
Waga (wg producenta) | 11.6 kg |
Waga | 13.6 kg |
W opakowaniu znajdziesz | Pilot |
Warunki gwarancji | 24 miesiące |
Okres gwarancji | 24 mies. |
Głębokość | 323 mm |
Wysokość | 651 mm |
Szerokość | 351 mm |
Producent/importer |
---|
GTIN 8806090254000 |
Typ produktu Power audio |
Producent |
---|
Z siedzibą w UE Nie |
Na podstawie liczby ocen: 6 .
Pod uwagę brane są również recenzje ze źródeł zewnętrznych (np. strony producenta lub innych sklepów internetowych należących do naszej grupy firm). Zweryfikowane recenzje są oznaczone adnotacją "Potwierdzona zakupem". Sprawdź Warunki dodawania opinii.
Liczba opinii: 6
Samsung T50
opinia została dodana przez: anonimowy -Jakość dźwięku średnia ale w stosunku do ceny może być dlatego daję 5. Głośnik dobrze zaprojektowany , niestety nie można wyłączyć świateł ani pilotem ani na głośniku, być może to wada tylko mojego u...
Samsung MX-T50
opinia została dodana przez: anonimowyMiałem wątpliwości , testowałem w sklepie i wiadomo dźwięk jest inny w markecie niż na tarasie ,działce itd. Miałem wątpliwości między Sony a samsungiem , ale cena tez skłoniła na stronę samsunga u ko...
Nie wpadłbym na to, żeby taki głośnik miał mieć baterię!
opinia została dodana przez: DeDeDobra cena za dużą moc. Dobrze nadaje się do ogrodu. Szkoda ze brak wifi do strumieniowania na większe odległości.
Pierwotnie opublikowane na stronie Samsung Poland
Głośnik mx t 50
opinia została dodana przez: Paweł Karczewski -PETARDA W TEJ CENIE . DYNAMIKA GLOSNOSC I JAKOŚĆ WYKONANIA. POLECAM .
Volume
opinia została dodana przez: DAWIDFajny głośnik volume tylko 50% słabo czemu niema 100% wtedy by grało głośniej słaby bass brakuje mocy
Głośnik przenosny bez baterii !
opinia została dodana przez: WkurzonyMasakra. Nie wpadłbym na to ze ten glosnik nie posiada baterii.