Termometr NENO Medic T02
Numer produktu: 1443457
NENONajniższa cena z 30 dni przed obniżką 117,99zł
Ekspresowa dostawa dzisiaj w 90 minut
+ 12,99 zł
Opcja dostępna w wybranym regionie
Niestety dostawa nie jest możliwa
+ Darmowa dostawa
Brak możliwości odbioru
Ten produkt będzie wkrótce dostępny
Klikając przycisk "Aktywuj alert dostępności", wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail oraz powiadomień push w aplikacji (jeśli aktywowano), gdy tylko ten produkt będzie ponownie dostępny. Powiadomienie można wyłączyć w dowolnym momencie, klikając ponownie ten przycisk. Produkt zostanie również dodany do listy życzeń. Więcej informacji można znaleźć w polityce prywatności..
Charakterystyka techniczna | |
---|---|
Rodzaj urządzenia | Termometr |
Typ pomiaru | Na podczerwień (bezkontaktowy) |
Pamięć pomiaru | 32 ostatnie |
Skala | 35-42 |
Wyposażenie | |
---|---|
Pomiar IR | tak |
Skala podziałki | 0.2 g |
Alarm wysokiej temperatury | tak |
Wynik pomiarów (w sekundach) | 1 |
Wyświetlacz | tak |
Zasilanie | |
---|---|
Typ akumulatora/baterii | 2 x AAA |
Charakterystyka ogólna | |
---|---|
Kolor | Czarny |
Wymiary (szer./wys./głęb.) | 6.2 cm x 3.8 cm x 17 cm |
Szerokość | 6.2 cm |
Wysokość | 3.8 cm |
Głębokość | 17 cm |
Waga | 0.1 kg |
W opakowaniu znajdziesz | Skrócona instrukcja obsługi |
Okres gwarancji | 24 mies. |
Warunki gwarancji | 24 miesiące |
GTIN:
5902479672038
Rodzaj produktu:
Termometr
Na podstawie liczby ocen: 26 .
Pod uwagę brane są również recenzje ze źródeł zewnętrznych (np. strony producenta lub innych sklepów internetowych należących do naszej grupy firm). Zweryfikowane recenzje są oznaczone adnotacją "Potwierdzona zakupem". Sprawdź Warunki dodawania opinii.
Liczba opinii: 26
Super
opinia została dodana przez: anonimowySuper termometr. Idealnie się sprawdza przy dzieciakach. Lubią same mierzyć, jest banalnie prosty w obsłudze nawet dla nich. Wszystko śmiga sprawnie. Polecamy całą naszą rodziną
Fajny
opinia została dodana przez: anonimowyFajny sprzęt, warto zapewne mieć gdzieś w domu w razie zachorowania. Idealny pomiar. Precyzyjny i dokładny. Nie ma się czego czepnąć. To dobrej jakości dodatek do apteczki. Warto zakupić.
45209
opinia została dodana przez: anonimowyNajlepszy termometr na rynku. Idzie z nurtem technologi, nowoczesne wykonanie i jeszcze lepszy design.Urzekło mnie to, że jest cały czarny. Elegancko się prezentuje ale idealnie wykonuje swoje zadanie...
Fajny na baterie
opinia została dodana przez: anonimowySuper, że jest na baterie. Wszędzie można go ze sobą zabrać na wszelki wypadek. Nawet na wakacje, zmieści się na pewno w damskiej kosmetyczce. Duży plus za to, bardzo mi się podoba.
Uniwersalny
opinia została dodana przez: anonimowyFajny, nowoczesny wygląd przykuł moją uwagę. Ma autowyłączenie- duży plus! Oszczędza baterię. Ogólna ocena moja to 10/10 , bo sprawdza nam się super od roku czasu.
Polecam
opinia została dodana przez: MicheaszPolecam. Jest mały, kompaktowy. Idealnie leży w dłoni. Cicho pracuje. Niczego nie można mu zarzucić. Super termometr.
Nowoczesny
opinia została dodana przez: anonimowyKupiliśmy go dopiero jak mieliśmy w domu noworodka. Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. Pomiar jest precyzyjny, dokładny i przyjemny nawet dla śpiącego noworodka. Super nowoczesny design.
Ideał
opinia została dodana przez: Anna.Super sprawa z tym automatycznym wyłączaniem po 1 minucie. Czasami zapomnę to zrobić, to wiem że sam się wyłączy. Super, oszczędza energię i nie trzeba co chwila zmieniać baterii. Polecam za taką cenę...
Najlepszy
opinia została dodana przez: anonimowyNie sądziłam, że kiedyś będę zachwalała termometr. Miałam już kilka- ten jest najlepszy z najlepszych. Idealny do dłoni. Wygląda niebanalnie. Pomiar ekspresowy, co szczególnie liczy się przy dziecku w...
Nowoczeny
opinia została dodana przez: anonimowyFajny, nowoczesny wygląd. Trzeba mieć coś takiego, przydaje się przy każdej chorobie. Jest ogólem super i nie ma na co narzekać. Polecam ten produkt.
Strona 1 z 3