MM logo red

Termometr NENO Medic T02

Numer produktu: 1443457

NENO
  • Termometr NENO Medic T02
  • Termometr NENO Medic T02
-15%

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 117,99zł

99,99zł

Ekspresowa dostawa dzisiaj w 90 minut

+ 12,99 zł

Opcja dostępna w wybranym regionie

Niestety dostawa nie jest możliwa

+ Darmowa dostawa

Brak możliwości odbioru

Ten produkt będzie wkrótce dostępny

Klikając przycisk "Aktywuj alert dostępności", wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail oraz powiadomień push w aplikacji (jeśli aktywowano), gdy tylko ten produkt będzie ponownie dostępny. Powiadomienie można wyłączyć w dowolnym momencie, klikając ponownie ten przycisk. Produkt zostanie również dodany do listy życzeń. Więcej informacji można znaleźć w polityce prywatności..

Termometr bezdotykowy Neno Medic T02Z termometrem bezdotykowym IR Neno Medic T02 możesz bezpiecznie i łatwo zmierzyć temperaturę ciała małego dziecka. Wyceluj sensor w czoło twojej pociechy i naciśnij przycisk, a pomiar pojawi się na wyświetlaczu urządzenia. Profesjonalny pomiar – Neno Medic T02 idealnie nadaje się do zastosowań medycznych. 
      Brak dostępnych alternatyw

Charakterystyka techniczna

Rodzaj urządzenia

Termometr

Typ pomiaru

Na podczerwień (bezkontaktowy)

Pamięć pomiaru

32 ostatnie

Skala

35-42

Wyposażenie

Pomiar IR

tak

Skala podziałki

0.2 g

Alarm wysokiej temperatury

tak

Wynik pomiarów (w sekundach)

1

Wyświetlacz

tak

Zasilanie

Typ akumulatora/baterii

2 x AAA

Charakterystyka ogólna

Kolor

Czarny

Wymiary (szer./wys./głęb.)

6.2 cm x 3.8 cm x 17 cm

Szerokość

6.2 cm

Wysokość

3.8 cm

Głębokość

17 cm

Waga

0.1 kg

W opakowaniu znajdziesz

Skrócona instrukcja obsługi

Okres gwarancji

24 mies.

Warunki gwarancji

24 miesiące

GTIN:

5902479672038

Rodzaj produktu:

Termometr

Na podstawie liczby ocen: 26 .
      Pod uwagę brane są również recenzje ze źródeł zewnętrznych (np. strony producenta lub innych sklepów internetowych należących do naszej grupy firm). Zweryfikowane recenzje są oznaczone adnotacją "Potwierdzona zakupem". Sprawdź Warunki dodawania opinii.

Liczba opinii: 26

3.11.2022

Super

opinia została dodana przez: anonimowy

Super termometr. Idealnie się sprawdza przy dzieciakach. Lubią same mierzyć, jest banalnie prosty w obsłudze nawet dla nich. Wszystko śmiga sprawnie. Polecamy całą naszą rodziną

3.11.2022

Fajny

Fajny sprzęt, warto zapewne mieć gdzieś w domu w razie zachorowania. Idealny pomiar. Precyzyjny i dokładny. Nie ma się czego czepnąć. To dobrej jakości dodatek do apteczki. Warto zakupić.

3.11.2022

45209

Najlepszy termometr na rynku. Idzie z nurtem technologi, nowoczesne wykonanie i jeszcze lepszy design.Urzekło mnie to, że jest cały czarny. Elegancko się prezentuje ale idealnie wykonuje swoje zadanie...

3.11.2022

Fajny na baterie

Super, że jest na baterie. Wszędzie można go ze sobą zabrać na wszelki wypadek. Nawet na wakacje, zmieści się na pewno w damskiej kosmetyczce. Duży plus za to, bardzo mi się podoba.

3.11.2022

Uniwersalny

Fajny, nowoczesny wygląd przykuł moją uwagę. Ma autowyłączenie- duży plus! Oszczędza baterię. Ogólna ocena moja to 10/10 , bo sprawdza nam się super od roku czasu.

3.11.2022

Polecam

opinia została dodana przez: Micheasz

Polecam. Jest mały, kompaktowy. Idealnie leży w dłoni. Cicho pracuje. Niczego nie można mu zarzucić. Super termometr.

3.11.2022

Nowoczesny

Kupiliśmy go dopiero jak mieliśmy w domu noworodka. Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. Pomiar jest precyzyjny, dokładny i przyjemny nawet dla śpiącego noworodka. Super nowoczesny design.

3.11.2022

Ideał

opinia została dodana przez: Anna.

Super sprawa z tym automatycznym wyłączaniem po 1 minucie. Czasami zapomnę to zrobić, to wiem że sam się wyłączy. Super, oszczędza energię i nie trzeba co chwila zmieniać baterii. Polecam za taką cenę...

2.11.2022

Najlepszy

Nie sądziłam, że kiedyś będę zachwalała termometr. Miałam już kilka- ten jest najlepszy z najlepszych. Idealny do dłoni. Wygląda niebanalnie. Pomiar ekspresowy, co szczególnie liczy się przy dziecku w...

2.11.2022

Nowoczeny

Fajny, nowoczesny wygląd. Trzeba mieć coś takiego, przydaje się przy każdej chorobie. Jest ogólem super i nie ma na co narzekać. Polecam ten produkt.

Strona 1 z 3

-15%
      Najniższa cena: 117,99zł
      99,99zł
      -15%
      Najniższa cena: 117,99zł
      99,99zł